Pirmdiena:
Brokastis: Brokastu pārslas Milzu, piens, auglis.
Pusdienas: Skābo kāpostu zupa, maltās gaļas mērce ar makaroniem, burkānu salāti, rupjmaize, dzēriens.
Launags: Vistas gaļas salāti ar dārzeņiem, sviestmaize, tēja.
Otrdiena:
Brokastis: 5 graudu biezputra ar ievārījumu, sviestmaize, tēja, auglis.
Pusdienas: Biešu zupa, krējums, cepta vistas fileja, kartupeļi ar mērci, kons. gurķis, rupjmaize, dzēriens.
Launags: Augļu-ogu uzpūtenis ar pienu, cepumi.
Trešdiena:
Brokastis: Spēka biezputra ar ievārījumu, sviestmaize, tēja, auglis.
Pusdienas: Zivju zupa, rudzu maize, rīsi, l/l gaļas stroganovs, biešu salāti, kefīrs.
Launags: Ābolu plātsmaize (pašcepta), piens.
Ceturtdiena:
Brokastis: Auzu pārslu biezputra ar ievārījumu, sviestmaize, tēja, auglis.
Pusdienas: Krēmzupa ar ķirbi un grauzdiņiem, c/g kotlete, griķi, svaigais gurķis, dzēriens.
Launags: Biezpiena sacepums ar augļu ķīseli.
Piektdiena:
Brokastis: Omlete, sviestmaize, tomātu salāti, tēja.
Pusdienas: Bērnu soļanka, kartupeļu biezenis ar sviestu vai krējumu, dārzeņi, rupjmaize, dzēriens.
Launags: Piena –rīsu zupa, sviestmaize ar sieru.